Polygon en VANWAARDE gaan gezamenlijk verder

Reconditioneerder Polygon heeft het bedrijf VANWAARDE, restaurator van papieren erfgoed, kunst en antiek, overgenomen. De overname gaat, met terugwerkende kracht, per 1 januari 2019 in. VANWAARDE zal onder haar huidige naam actief blijven.   

Algemeen directeur van Polygon, Marlies van der Meulen, geeft aan: „Er was vraag in de markt naar de service ‘Document herstel’. Het bleek dat onze klanten behoefte hebben aan dit specialisme. Daarom is het fijn dat we onze klanten nu ook kunnen voorzien in deze service. We worden zo nog meer een full-service dienstverlener”. Voor VANWAARDE betekent de overname dat er vooral veel mogelijkheden komen om binnen Nederland en internationaal verder te groeien. Directeur Jeroen Jochems vertelt: „We werken al veel in België, maar met Polygon, die de nummer één schadehersteller in Duitsland is, gaat daar een wereld voor ons open. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de overige landen waar Polygon actief is.”

Deze overname biedt Polygon de mogelijkheid om ‘Document herstel’ als volledige serviceline aan te bieden. Dit betekent dat de full-service organisatie een nog completer dienstenpakket krijgt en bij schade het herstel volledig vanuit eigen middelen op kan pakken. De dienstverlening van VANWAARDE kent drie specialismen; beheer, restauratie en calamiteitenondersteuning. Polygon biedt, naast reguliere reconditionering, ook technische reconditionering, droging, lekdetectie, schimmelverwijdering en herstel van grootschalige en complexe schades aan.  


12-04-2019