Huiselijkheid in het Boetiekkantoor

Huiselijkheid in het Boetiekkantoor

De wereldwijde aanbieder van flexibele kantoorruimte Mindspace biedt sinds kort een bijzondere ruimte met alle voordelen van een coworking-kantoor in een volledige privé setting.  

Het Mindspace House aan de Nieuwezijds Voorburgwal 296-298 in Amsterdam is een uniek boetiekkantoor dat – naast gemeenschappelijke keukens en evenementen – een bijzondere indeling gericht op privacy biedt. 
In het Mindspace House vind je privéruimtes en ruime vergaderkamers met een uniek design. Het heeft echter ook alle voordelen van een flexibele kantoorruimte. Open lounges, netwerkmogelijkheden met andere professionals, een all-inclusive-lidmaatschap en een creatieve werkomgeving. Mindspace House combineert deze elementen in een boetiekontwerp dat huiselijk aandoet. Dit maakt het tot de perfecte werkomgeving voor bedrijven die prijs stellen op privacy, die extra behoefte hebben aan stille ruimtes, of die hun werknemers een optimale werkervaring willen bieden. 
Mindspace heeft inmiddels vier locaties in Nederland: één in Utrecht en drie in Amsterdam. Mindspace heeft 28 locaties in sleutelsteden wereldwijd, zoals San Francisco, Tel Aviv, Berlijn, Warschau, Londen, München, Hamburg en Washington D.C. 


01-02-2019