Het ministerie van VWS kiest voor Yask Facility Management

Het ministerie van VWS kiest voor Yask Facility Management

Na een Europese aanbesteding is door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) gekozen voor Yask Facility Management als facilitair dienstverlener voor het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) in Amsterdam. Het EMA verhuist begin 2019 van Londen naar Amsterdam. De facilitair dienstverlener uit Capelle aan den IJssel gaat het Integrated Facility Management verzorgen.  

Yask wordt verantwoordelijk voor Integrated Facility Management voor de soft services. Onder andere de receptie, catering, beveiliging, schoonmaak, post en repro zal onder de verantwoordelijkheid van Yask vallen.
„EMA is in Londen een zeer hoog dienstverleningsniveau gewend”, zegt Pepijn Reijnders, algemeen directeur van Yask op Servicemanagement.nl. „Yask gaat er samen met haar zorgvuldig geselecteerde ketenpartners voor zorgen dat de circa 850 EMA medewerkers en 36.000 bezoekers die gebruik gaan maken van het Spark gebouw, een vijfsterren service krijgen in Amsterdam. Yask werkt hiervoor samen met top spelers uit de markt.” 


07-02-2019